Sider

torsdag den 13. oktober 2011

Søndag d. 2 Oktober trak jeg en vinder på min give away

Denne vinder har så stadig ikke meldt sig endnu......ØVØVØV lidt for dårligt at man ikke tjekker op når man er tilmeldt som læser på bloggen.......... men kære vinder.... vær sød at melde dig på post.mjd@gmail.com  så du kan få din give away...
Hilsen Mayse

7 kommentarer:

 1. Kan du ikke prøve at kontakte hende på hendes blog? Det er jo ikke altid man har tid til at læse alle indlæg fra dem, man følger, sådan har jeg det i hvert fald selv :)

  SvarSlet
 2. Er gjort...:-))på mail da jeg udtrak....

  SvarSlet
 3. Ellers må du jo trække en ny - har desværre set flere steder, hvor folk ikke melder sig, og der så bliver trukket en ny.

  Ja det kender, jeg også. Jeg har simpelthen tilmeldt mig alt for mange, jeg kan ikke nå at læse alt - og efter 1 uges ferie er der godt fyldt op. Er desværre i gang med at rydde op, synes 1000+ indlæg var lige meget at komme igennem hehe.

  SvarSlet
 4. hejsa ja,, det er da godt nok mange indlæg at tygge sig igennem.. :-) Nu venter jeg lige lidt ellers trækker jeg en ny, som måske gerne vil have den.......:-) Jeg skimmer lige igennem hvad der er væsentligt for mig når je g ikke har været på et par dage...Alle indlægene er jo ikke lige relevant.....

  SvarSlet
 5. Ja, så har hun vist haft chancen. Synes også at du bare skal trække en ny så :)

  SvarSlet
 6. Det er en rigtig fin og hyggelig blog, du har(:

  Du er velkommen til at kigge forbi min blog og forbi min give away(:

  www.dyreglad-pige.blogspot.com

  SvarSlet
 7. håber da ikke det er mig der har overset din fine præmie:)

  SvarSlet