Sider

mandag den 6. februar 2012

Betrukne knapper & Frosne rør

Her til morgen kom der kun kogende varmt vand ud af bruseren....... både i annekset hos datteren og i vores det ene badeværelse.....Gode råd dyre..... hmmm,  varmeblæserren blev installeret ved rørene i datterens badeværelse og vi kom ikke om ved at vi måtte kontakte elektrikkeren.... som så tøede vores rør op... meget snildt nemlig med strøm......Det foregik meget hurtigt..... så kom det vand igen i badeværelset.... Mig forekom det at vi også havde det samme problem sidst år..... Men dejligt nu virker det hele igen....
Da jeg skulle så tidligt op i dag kunne jeg ligeså godt være lidt produktiv... så jeg  har lavet knapper som var bestilt....og lavet  nogle til... gemme-kassen....Bl. A. uglerne som jeg også laver i hvid Det er jo det med knapper... Alt kan laves på knapper og i alle str... så skulle der være nogle som vil have med deres eget stof... laver jeg knapper bare stoffet sendes til mig......2 kommentarer:

  1. Fine knapper og godt i fik vand uden sprungne rør, du må have syet et par dyner til dem ;)

    SvarSlet
    Svar
    1. haha ja go ide.. men de ligger godt gemt i gulvet.....nu skulle det også blive mildere .. siger de vi har haft -20 gr.. heroppe i nat... det kunne de altså ikke stå for... ;o))

      Slet