Sider

torsdag den 16. februar 2012

Ny hund og akademi udd.. i Sundhedspraksis

Her er så det nyeste skud på stammen.... En Norsk Buhund....
Den er ikke blevet så god da selve billedet er et foto af et foto...... og jeg er ikke så god til at improvisere.....

Nu har jeg jo gået længe syg grund min ledegigt og har fået medicin som jeg har utrolig mange bivirkninger af.. specielt i form at kvalme som kan vare hele dage... men nu vil jeg prøve at komme videre...... Jeg har så besluttet at starte igen med et eller andet .... da mit job jo ikke længere har ventet på mig.. så de. 27. februar starter jeg på akademi uddannelsen i sundhedspraktik...og skulle gerne enden med at skrive em master... som er det højeste jeg kan inden for mit fag... men det giver mig så adgang til diverse studier på universitetet.. og lige nu har jeg blod på tanden... selv om jeg er i den svære enden af alderen.....men jeg kan jo ikke blive hængende her for min pc... eller med min symaskine for evig... så nu glæder jeg mig til at starte... godt udrustet med en stak kvalmendestilleden piller og lakridser.. som også hjælper.....så tror jeg nok det går..... Vil da alligevel forsøge at opdatere her på bloggen og jeg er da også læser af en del... som jeg bliver nød til at følge.....(Smil)
Pas godt på jer selv derude... :o)

6 kommentarer:

 1. hilsen fra lilian/cafe olivia.
  sjovt at se din fine blog , som næsten burde hedde Uglehulen....
  lilian

  SvarSlet
 2. Smil... ja ugler meget....LOL

  SvarSlet
 3. held og lykke med projektet . Prøv perbermynte, det er også godt mod kvalme og så håber vi snart vejret bliver lidt varmere det hjælper alt sammen ;)

  SvarSlet
  Svar
  1. Hejsa Kirsten det har jeg prøvet..og øvøvøv har også inversteret i ingefærpiller som også skulle hjælpe..... men er der andre råd hører jeg meget gerne om det..
   Hilsen MAy Anne

   Slet
 4. Hej DuusMuus - jeg har givet dig en blogaward - smut forbi min blog og se hvad det handler om..

  Vh Rikke

  SvarSlet
 5. Be My Dragonfly... mange tak for awarden, jeg er meget beæret.... over tildelingen. men jeg er ikke så god til det at holde opdateret i forvejen........ og har derfor besluttet allerede da jeg fik den første at Award... ... at jeg pænt takker nej til "legen" men meget sødt af dig at tænke på mig....håber det er ok..
  Hilsen May Anne

  SvarSlet