Sider

mandag den 14. maj 2012

Mummi og andre

Husk endelig mine give aways... den første slutter 15 juni....

http://duusmuus.blogspot.com/search/label/Give%20awa

og nr 2 ved 175 læsere...

http://duusmuus.blogspot.com/2012/02/wau-100-lsere-ny-give-way-ved-175.htmlSå kom  jeg hjem i går igen fra den hvide være en tak klogere.... Jeg skal nu til en større undersøgelse som evt kan afdække hvorfor jeg får disse mavekramper... og intet kan spise... fra at være gået på slankekur for 3 år siden med 116 kg til nu hvor jeg intet kan spise og vejer 57 er der en mega stor verden til forskel...Nåh men nu er jeg hjemme igen og gad for det.. I Lørdags var jeg til meldt et blogtræf som skulle være mit det første og jeg havde glædet mig rigtig meget... men kom jo så ikk med... så måske kan jeg komme med på andre....:-)
Der bliver ikke syet så meget pt...andet end et par barnevognspuder som nu er havnet i æblestof...
Desuden er jeg blevet helt vildt bidt af en hæklenål... det år rigtigt godt selv om jeg ikk holder reigtig på den kan den fremstille noget.. Har lavet de små søde mummier... og er igang med Kaj og Andres samt et barnevogns ophæng med ugler. Det er rigtigt sjovt og er tilpassende lille/stort til at det kan transportres med i tasken......Mummierne er allerede på vej til Solbjerg.. Det var ikke meningen de skulle afsted .. men en lille pige derovre er rigtig glade for mummi far og mummi mor.. og tja hæklenålen kan da lave 2 nye.....:-)
jeg vil lige rydde hytten op i mit tempo da jeg skal klippes senere og det glæder jeg mig til.... 30 cm hår bliver forhåbentlig til 2-3 cm... og så er det slut med langt hår....:-) kan i have en rigtig god dag derude
Hilsen May Anne

4 kommentarer:

 1. altså du har jo også ligesom halvveret din vægt det er jo fuldstændig vildt er temmelig imponeret flot gået :-) sidder stadig med åben mund og polyppper.
  Håber at de finder ud af hvad der er galt når du nu får så ondt....

  og held og lykke med den nye frisure.. Synes du er ret god til at hækle...

  SvarSlet
  Svar
  1. Hejsa Marion.. nu er 3 år også ret lang tid.... :-) det sidste er heller ikke med god vilje .. men grund min mave.. så det stopper nok.... :-) Tak for din komentar..

   Slet
 2. Glæd for at du er kommet hjem.. Håber alt går den rigtige vej..

  Ja du ville ha elsket blogtræffet.. Måske hos Homemade af Henriette er en mulighed..

  Håber snart de finder ud af hvad der er galt

  Lone

  SvarSlet
  Svar
  1. Hejsa Lone... snøft når jeg ser jeres billeder... men glæder mig i har haft det sjovt... nu tror jeg ikk det er en blog jeg læser men vil da gerne kan du evt ligget et link op da jeg har googler og kun finde amerikanske blogge med det navn...
   Hilsen May Anne

   Slet