Sider

søndag den 12. februar 2012

Drenge ugle ophænget

Så blev det færdigt da jeg ikke har målene har jeg måtte lave det så man selv kan rette det til,,Synes den er blevet sød alligevel.... og selvfølgelig i Liberty stoffer.... som virkelig er mit favorit stof.... :o))

4 kommentarer:

 1. Hej
  Syntes bare det er nogle fine ugler du laver og i rigtige dejlige farver.
  Jeg tænte på om du vil bytte stof, ku nemlig se at du har noget smølfestof som jeg er på udkig efter. Du kan se på min blog hvad jeg har og bytte med hvid det er:)

  SvarSlet
 2. hejsa tak for roserne.... lige pt mangler jeg absolut intet stof..... sorry..Jeg er selv ved at rangere ud... i det jeg ikke bruger..men du har nogle flotte stoffer på din side.. jeg har en gruppe på face book... som hedder Heksekedlen....der skal du være velkommen til at ligge dine ting op til salg på siden det er en gruppe hvor man kan sælge hobby ting og egnen lavede håndarbejder....men jeg har nogle små stykke som jeg ikke bruger så som kantet m.m. hvis du er interesseret så skal du bare betale portoen... Hilsen May Anne

  SvarSlet
 3. Det vil jeg rigtig gerne men nu hvor jeg så skal betale porto vil jeg også gerne købe et stykke reelt stof:) Du kan sende beløb og konto oplysninger til min mail verahaugemortensen@hotmail.com
  Super god ide med facebook siden, jeg har forsøgt at finde den men kan desværre ikke finde den når jeg søger under heksekedlen, kan du måske sende et link.
  Hilsen Vera

  SvarSlet
 4. hejsa Vera sender dig en mail....
  Hilsen MAy anne

  SvarSlet