Sider

søndag den 12. februar 2012

Trist søndag, men livet går videre..

Vågner op til at læse på news at Withney Houston er død... kan rigtig godt huske filmen Bodyguard med Kevin Coster...Tankerne går tilbage til hendes Datter..... som snu står tilbage uden mor.... noget af samme stils som Michael Jacksons børn... Det er ret trist... når man tænker på det...... Men mit liv går jo heldigvis videre i samme spor...
Så jeg skal igen i dag i syv værelset og kreere samt nok have ryddet op... / sorteret, det trænger det kraftigt til.

I går aftes hyggede vi os med hjemmelavede romkugler........ til Voice  . Opskriften har jeg hugget fra en blog... og jeg er så ked af det jeg kan ikke huske hvilken.. jeg har så bare udviklet den videre med lidt mere extra guf Jeg vil gerne dele den med jer..
1 ganske alm hindbåærroulade, jordbær går også
1 marzarine kage
2 spsk. cacao
hakkede nødder/mandler
Rom essense eller Rigtig rom...
Alt røres godt sammen i en røremaskine rulles til kugler og trilles i krymmel... Resultatet ses... ud af en sådanne portion får vi 15 kugler har så ikke lavet dem så store.... så er der nemmere plads til 2... Rigtig god appetit...2 kommentarer:

  1. Du har helt sikkert opskriften på romkugler herfra http://mit-pusterum.blogspot.com/2012/01/romkugler-uhmmm.html :)

    SvarSlet
    Svar
    1. Hejsa ja mange tak , lige præcist...... men har så selv tilsat rom essensen og mandlerne/nødderne...... synes de smagte lidt anonym... bare med kagerne og cacaoen.... Men vi er rigtig glade for opskriften og når min datter skal have kage med i skole vil hun have romkuglerne med..... :-)

      Slet